Om Oss

VÅR INTRODUKSJON

Siden 2003 har Sarah jobbet internationalt både som artist, koreograf og regissør. Hun har gjort alt fra musikaler på West End til …. Skandinaviske musikaler, TV-opptredener, cruiseskip m.m.

Nylig har hun lagd show ombord på Color Fantasy i tillegg til å selv ha opptrådt i «Mamma Mia!» På folketeateret.

Etter å ha flyttet til Trondheim jobber Sarah iherdig mot å bringe show til Trøndelag. Showene er av lik kvalitet som West End/Oslo tilbyr, og støtter i tillegg de fantastiske lokale talentene Trondheim har å tilby.

«Vi er nyoppstartet og repertoaret vil vokse. ..?)
Våre partnere
· Veldig bra underholdning og bare gode tilbakemeldinger fra alle deltagere på julebordet. · Fremstod som proffe og hadde morsomme medleyer, særlig trøderrocken slo ann. · Anbefales absolutt som god underholdnig, og bruk oss gjerne som referanse.
St Olavs Hospital
Trondheim
Her er det usedvanlig lett å gi en superpositiv tilbakemelding, makan til stemning har vi aldri hatt på jobbsamling tidligere! Sang, dans og underholdning av ypperste klasse, vi kosa oss fra første sekund. De tok oss med storm, det ble høy allsangfaktor og hele salen stod og ropte «mere, mere, mere» etter at showet var over
Her er det usedvanlig lett å gi en superpositiv tilbakemelding, makan til stemning har vi aldri hatt på jobbsamling tidligere! Sang, dans og underholdning av ypperste klasse, vi kosa oss fra første sekund. De tok oss med storm, det ble høy allsangfaktor og hele salen stod og ropte «mere, mere, mere» etter at showet var over Christer Jenssen Senior Markedskonsulent / CRM-ansvarlig Marked
Christer Jenssen Senior Markedskonsulent / CRM-ansvarlig Marked
Designer

Har du en idé?

Kontakt oss for å hjelpe deg å bringe den ideen ut i livet.